Innovatiivisia takka-ratkaisuja

Jo vuodesta 1998
[et_pb_video_popup video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=Sd5UBncE4UY” background_img=”https://linnatuli.intcustomers.net/wp-content/uploads/2018/09/katso_video.png” show_related=”off” auto_close=”0″ disabled_on=”on|on|on” _builder_version=”3.16.1″ disabled=”on”]

 

[/et_pb_video_popup]
Katso video

Linnatuli 

Linnatuli on suomalainen, innovatiivinen tulisijojen valmistaja. Edistyksellisen suunnittelun ansiosta puu palaa Linnatulen tulipesissä erityisen puhtaasti ja luovuttaa lämpöä pitkään ja tasaisesti. Linnatulen tulisijat ovat kauniita ja kestäviä käyttää.

Puhdas skandinaavinen muotokieli yhdessä innovatiivisen suunnittelun kanssa sovittaa tulisijat niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin.

Linnatulen uunit ja takat valmistetaan vankalla kokemuksella, laadusta tinkimättä ja käsityötaitoja kunnioittaen. Linnatulen tulisija on pitkäikäinen ja luotettava ystävä.

Veljesten tinkimätöntä osaamista

Linnatuli on kotimainen perheyritys, jonka taustalta löytyy takkaosaamista vuodesta 1995 lähtien. Pitkäaikainen kokemus alalta näkyy sen tinkimättömässä tavassa valmistaa tulisijoja Suomen ääriolosuhteisiin. Valmistuksessa on käytetty vain parhaimpia ja tyylikkäimpiä ratkaisuja sekä laadukkaita materiaaleja ja vuosikymmenien vankkaa käsityötaitoa.

Linnatuli on suomalainen yritys

Linnatuli on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo tulisijoja. Kaikki varaavat tulisijat tehdään Suomessa. Linnatulen tehdas sijaitsee Liedossa, jossa takkojen valmistuksessa hyödynnetään pitkää kokemusta ja tietotaitoa.

CE-merkki ja ympäristöystävällisyys

Kaikki Linnatulen tulisijat ovat CE-hyväksyttyjä. Takoilla on erittäin korkea hyötysuhde 85- 90%. Linnatulen tulisijojen häkäpäästöarvo on huomattavasti parempi kuin mikä Euroopan Unionin CE-merkinnän raja-arvon vaatimus on.

Linnatuli kehittää jatkuvasti tuotteitaan entistä ympäristöystävällisemmiksi vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksia.

Linnatulen ECO-tulisijoissa puu palaa puhtaasti ja hiukkaspäästöt pysyvät minimissä. Linnatulen kehittämän pesäratkaisun ansiosta sama lämpöarvo saadaan vähemmällä puumäärällä. Suomen luonto kiittää.

Tulisijatietoa

Linnatuli on kotimainen tulisijojen valmistaja. Tulisijat koostuvat päällekkäin asennettavista valuelementeistä. Materiaalina käytetään tulenkestävää valumassaa, jota on käytetty tulisijojen valmistuksessa kymmeniä vuosia. Yksinkertainen päällekkäin ladottava elementtirakenne tekee tulisijojen asennuksen helpoksi ja minimoi asennusvirheet. Lopputuloksena on pitkäikäinen ja tyylikäs varaava tulisija, joka luovuttaa lämpöä pitkään.

Klassinen rapattu tai hillitty kaakelipinta antaa tulisijalle perinteistä arvokkuutta. Uutta tyyliä sisutukseen saadaan käyttämällä design-kaakeleita. Sävyteräs- ja valurautatakkaluukut antavat tulisijalle lopullisen ilmeen.

Linnatuli takoissa savukanavat ovat aina takan sisäelementissä ja ympärillä on erillinen kuorielementti. Tämä takaa turvallisen ja kestävän rakenteen takalle, sekä pitää takan pinnan tasaisen lämpimänä. Takka voidaan pinnoittaa laastilla, laatoilla tai luonnonkivillä. Yksinkertainen rakenne mahdollistaa tulisijan muokkaamisen lisäkerroksilla ja hyllyillä. Takka toimitetaan täydellisenä tarvikepakettina sisältäen asennusohjeet, tulenkestävät valumassaelementit, takkaluukut, laastit ja muut tarvikkeet.

Tulisijan asennuksen voi tehdä itse asennusohjeita ja viranomaismääräyksiä noudattaen. Tulisija on mahdollista tilata myös asennettuna. Toimituksen ja asennuksen on saatavana myös hormeille.

Liekki puhdas

lämmitä meitä,

hetkeksi haaveilemaan unohtuneita.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä tai jätä alla oleva lisätietopyyntö.

Linnatuli Oy

Länsiportti 3, 21530 Paimio

+35820 7413 123 [email protected]

Linnatuli myyntinäyttelyt

Varsinais-Suomi
Paimio Tammisilta, Länsiportti 3 21530 PAIMIO

Myyntinäyttely Paimio Tammisillan ABC:n vieressä. Avoinna arkisin klo 10-17.
Puh. 020 7413 123

Pirkanmaa
Ylöjärvi, Mastontie 4 33470 YLÖJÄRVI

Myyntinäyttely avoinna ma-to klo 12-17 ja pe klo 12-16.
2.-31.8. avoinna sopimuksen mukaan!
Puh. 020 7413 123

Pääkaupunkiseutu
Vantaa Isku Tammisto, Nilsaksentie 2 01510 VANTAA

Myyntinäyttely Isku Tammiston tiloissa. Avoinna ma-pe klo 11-19, la klo 10-18, su klo 12-18. Asiantuntijamme paikalla ma-to 12-17, pe 12-16.
Puh. 040 049 1010 

Pohjois-Suomi
Liikkuva myyntinäyttely!

Kotipaikkakunta Kuusamo. Katso aikataulu täältä:
AIKATAULUT
Puh. 040 068 7624

Pyydä lisätietoja: