Laurin talot ja Linnatuli takat

Linnatulen takat luo tunnelmaa Laurin Taloihin

Linnatuli Oy on mukana kevään kiinnostavimmassa tv-ohjelmassa Laurin Talot. Ohjelmassa seurataan kymmenen jakson ajan, kuinka Suomen menestyneimpiin muusikoihin lukeutuva Lauri Ylönen suunnittelee talot Elastiselle, Duudsonien Jarpille, Aleksi Valavuorelle sekä itselleen.

Linnatuli lähti ennakkoluulottomasti mukaan projektiin, josta kehkeytyi ennen kokematon  matka. Lauri Ylönen suunnitteli yhteistyössä Linnatulen kanssa yksilölliset tulisijat jokaiseen  kohteeseen. Laurin visuaalisuus ja intohimo arkkitehtuuria kohtaan loivat aivan uudenlaisia  ratkaisuja, joita ei Suomessa ole aiemmin nähty. Tulisijat istuvat tyylikkäästi ja harmonisesti  kunkin talon kokonaisuuteen.

 Kaikkien kohteiden takat ovat kiertoilmatakkoja, jotka ovat paitsi käytännöllisiä ja  energiatehokkaita, myös täydellisesti ympäristöön istuvia.

Laurin omaan kotiin Linnatuli toteutti kolme eri tulisijaa. Olohuoneen ehdoton kuningas on  massiivinen takka, joka sulautuu nerokkaasti talon graafiseen muotokieleen. Ulkotilasta löytyy  näyttävä avotakka, jonka äärellä voi nauttia elävän tulen tanssista. Tunnelmallisen  rantasaunan takka levittää lempeää lämpöä luoden harmonista zen-tunnelmaa.

 

Kerromme lisää Elastisen, Jarpin ja Valavuoren taloprojekteista ohjelman edetessä.

Ole kuulolla!

Laurin Talot MTV3